8 stappen naar financiele vrijheid

In 8 stappen naar financiële vrijheid

Dé 8 eerste stappen zodat jij precies weet wat je moet doen!

Al jaren roep je dat het anders moet. Jij wilt vermogen opbouwen. Meer geld overhouden. Meer verdienen. Maar, elk jaar is het weer hetzelfde excuus en stel je het uit.

Want eerlijk, je weet niet zo goed wat je moet doen. Je twijfelt of je het gaat doen.  Je weet weinig van geld en cijfers en denkt dat dit niet voor jou is weggelegd. Dat is niet waar!

Feit is wel, hoe eerder je gaat beginnen hoe beter. Dat is dé manier om vermogen op te bouwen en geld voor je te laten werken. Met kleine stappen. Nú is het moment.

Na het lezen van deze gids…

  • Weet jij welke stappen je moet zetten om meer financiële vrijheid te ervaren.
  • Beschik je over de kennis die ervoor zorgt dat je weet wat je moet doen.
  • Voel je motivatie om daadwerkelijk aan de slag te gaan en financiële vrijheid te creëren.

Dit zijn de stappen

Kennis

Ik had altijd geld te kort, maar ik wilde exotische reizen maken. Daarnaast voelde ik me gevangen in loondienst en wilde ik meer doen met mijn geld waar ik zo hard voor werkte. Alleen hoe, ik had geen idee. En goed verdienen? Dat was vast niet voor mij weggelegd.

Inmiddels beleg ik meer dan 5 jaar en heb ik verschillende online inkomenstromen. Daarnaast ben ik voor mij 30ste geëmigreerd naar Portugal en maakte ik de afgelopen jaren vele verre reizen.

Ik heb een Bachelor Business Administration en tot eind 2021 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ook heb ik mijn Wft Basis en Vermogen certificaat. Daarnaast ben ik regelmatig mijn kennis aan het bijspijkeren op beleggingsgebied.

Door mijn financiële kennis met coaching tools en technieken te combineren geloof ik dat ik je echt kan helpen om stappen te maken.

m

Het kost niet veel tijd om stappen te zetten naar financiële vrijheid. Je moet gewoon weten wat je moet doen en een stok achter de deur hebben. Dus heb jij altijd al willen beginnen met het creëren van financiële vrijheid maar geen idee hoe het werkt en waar je moet starten? Download nu mijn gratis gids om je op weg te helpen!

SH-Fotografie-8

Preview

8 stappen naar financiele vrijheid
8 stappen naar financiele vrijheid_2
8 stappen naar financiele vrijheid_3
8 stappen gids

In 8 stappen naar financiële vrijheid gids

Ontvang bij de gids ook mijn Inspiratiemail in je inbox voor alle nodige motivatie om jouw financiële doelen te halen. Het is tijd voor actie en vrijheid.

Hierin deel ik mijn tips, inspiratie en nieuwe artikelen en alles waarvan ik denk dat dit jou gaat helpen naar vrijheid. 

Je kunt je altijd uitschrijven en ik mail alleen als ik iets waardevols te delen heb.