Jessy

BUSINESS COACHING SESSIE

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Om van 9 tot 5 op kantoor te moeten zitten frustreert je en geeft een benauwd gevoel. Je zou graag zelf je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te kunnen gaan.

Je zou zo graag meer vrijheid hebben in je leven. Het knaagt dan ook al een tijdje om te gaan ondernemen en je hebt zelfs al een gaaf idee. Alleen, dit voelt als een onmogelijke missie en je hebt geen idee wat er bij komt kijken en waar je nou moet beginnen.

HERKEN JIJ DIT?

  • Je hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer. Je voelt je overwhelmed en wilt graag iemand een paar vragen stellen.
  • Je bent begonnen met het opstarten van je bedrijf maar zou graag feedback en een sparringspartner willen.
  • Je bent goed in je vak als dienstverlener, maar online ondernemen is een ander verhaal. Daarom voel je je onzeker door alle informatie die op je afkomt. Hierdoor raak je ontmoedigd en zet je steeds maar weer niet door.
  • Je kent niemand in je omgeving die ondernemer is en kan je vragen niet kwijt.
  • Je hebt wat ideeën om te gaan ondernemen maar je kan dit niet concreet krijgen.
Jessy // Happy Rich Millenial

BUSINESS COACHING SESSIE

Wat gaan we doen?

Veel startende ondernemers voelen zich overweldigd. Dat is zonde, omdat je daardoor vaak helemaal stil komt te staan. In de sessie gaan we aan de slag met jouw struikelblokken. Waar loop je nu vast? De sessie is persoonlijk afgestemd op jouw voorbereiding; van vragen over ondernemen, feedback op je socials of prijzen, een plan van aanpak tot sparren over je idee of product. Net wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Van tevoren stuur ik je vragen ter voorbereiding toe. Deze antwoorden verwacht ik uiterlijk een dag van tevoren retour. Zo kunnen we de tijd zo nuttig mogelijk gebruiken.

Wat is het resultaat van de sessie?

Jij kunt weer even vooruit. Je hebt antwoord op je vragen, kan aan de slag met de ontvangen feedback en je weet wat je volgende stappen zijn. Weer een stap dichterbij je doel!

Mijn reis

Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een ‘leuk’ idee tot in actie komen en een winstgevend bedrijf starten is een heel ander verhaal.

Ik geloof dat er zo veel meer mogelijk is dan dat je denkt. En vooral dat jij veel meer kan dan dat je denkt. Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en een spiegel om dat zelf te zien. En een concreet plan om te beginnen. Als coach ben ik realistisch en eerlijk in wat je kunt verwachten. Ik beloof je geen gouden bergen. Zelf heb ik dit proces van loondienst naar ondernemen meegemaakt en heb ik de nodige uitdagingen gehad. Van vragen over een tarief bepalen, een online cursus lanceren tot in de media komen en klanten aantrekken, maar vooral: zelfvertrouwen.

Over de jaren heb ik veel kennis opgedaan en coach ik alweer 1,5 jaar. Vanuit mijn coachingsopleiding en NLP weet ik goed hoe je om kunt gaan met de grootste uitdagingen: jezelf en alle beren die je ziet op de weg. Ook heb ik een sterke financiële achtergrond. Deze combinatie van mijn financiële achtergrond, ondernemersmindset, observerende persoonlijkheid en sterke coaching skills zorgt voor een goede ondersteuning.

Daarnaast heb ik een goed inlevingsvermogen en ben ik je grootste cheerleader. Het is namelijk niet altijd makkelijk om achter je dromen aan te gaan. Ook kan ik je een spiegel voorhouden wat confronterend kan zijn. Dat geeft niks, zo kom je namelijk verder.

Inmiddels kan ik geheel remote werken vanuit Portugal, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid. Ook verkocht ik het afgelopen jaar 30 cursussen per cursusronde en hielp ik meerdere coachees naar vrijheid. Mijn eerste bedrijf is geautomatiseerd en grotendeels passief. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en andere te helpen vrijheid te creëren, maar ook passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dat gun ik jou ook!

BUSINESS COACHING SESSIE 97,-
(Normaal 125,- aanbieding t/m 28 februari 2023)

welke crypto kopen

Voor deze investering krijg je:

  • Sessie van 75 minuten via Zoom waar we aan de slag gaan met jouw vragen, feedback op je werk tot nu toe en struikelblokken.
  • Feedback: ik bereid me voor aan de hand van de door jouw beantwoorde vragen en geef feedback op je huidige werk of idee.
  • Na de sessie een mail met een persoonlijk actieplan.
  • Prijs inclusief BTW.

DIT ZEGGEN ZIJ

IMG_4858
IMG_4847
IMG_7704 (1)

IMG_7703

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE SESSIE

Q: Krijg ik een BTW factuur?
Ja! Je kunt deze sessie op je bedrijf zetten en de BTW afdragen (wanneer je niet in de KOR zit). Mocht je nog niet gestart zijn kun je achteraf deze kosten nog steeds op je bedrijf zetten.

Q: Voor wie is deze sessie?
Ik richt me op starters die online willen ondernemen en zich richten op dienstverlening. Naast uitvoeren (bijvoorbeeld coachen) willen zij ook vaak een online product zoals een cursus aanbieden.

Deze sessie is voor diegene die even vast zit met het opstarten van het bedrijf of het uitstelt en op zoek is naar een sparringpartner.

Q: Wat als ik toch besluit het 3 maanden traject te doen?
Dan gaan de kosten van deze sessie van de trajectprijs af! Maar geen zorgen, ik heb niet de intentie dit aan je te gaan verkopen. Mijn doel is dat je weer even verder kunt!

Q: Ik heb een andere vraag?
Stuur me gerust een mailtje of een dm.

Enthousiast geworden? Boek de sessie en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de sessie in te plannen en samen aan de slag te gaan!

HIER KEN JE MIJ VAN:

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
workjuice
Logo-De-Telegraaf-400x400
nsmbl