happy_rich_millennial_15

FIX YOUR FINANCE COACHING

Loop je vast met je financiën terwijl je eigenlijk grootse plannen hebt? Laat mij je helpen!

Herken jij dit?

 • Elke maand zeg je te gaan sparen, maar uiteindelijk hou je niks over. Dit is elke maand weer een frustratie en je wilt dit al een lange tijd veranderen.
 • Je bent veel meer geld kwijt bij de Albert Heijn of aan kleding dan je zou willen en hier baal je van.
 • Het voelt alsof je altijd te kort geld hebt en je voelt je regelmatig gestresst over een onverwachte rekening.
 • Je hoort anderen over 'vermogen opbouwen' maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen.
 • Alle millennials om je heen lijken het wel te lukken te sparen en te beleggen, maar jij bent al blij als je niet rood staat.
 • Je wilt graag geld bij elkaar sparen voor je droom, zoals een mooie reis of voor je huis, maar dit voelt onbereikbaar.
pensioen_geld_groeien

Ik ging van niks overhouden naar maandelijks sparen en beleggen én maakte een wereldreis. 
Ik ga je helpen eindelijk je financiële doel te behalen, en daarbij meteen de basis leggen voor je hele leven. Wat als ik je zeg dat het mogelijk is te sparen en de eerste stappen te zetten naar financiële vrijheid. Je kunt blijven dromen en zeggen: ‘Ik kan niet sparen, want ik verdien te weinig’ en ‘ik heb dit nieuwe rokje echt nodig’. Maar vraag je jezelf eens af, wat als het wel kan en jij je doel kan behalen?

Denk je nu, dit kan ik niet? Ik heb dat zelf ook lang gedacht. Tot de knop omging en ik kritisch naar mijn eigen gedrag en gedachten ging kijken, al mijn geldzaken op orde kreeg en structureel kon sparen. Ik kon nog steeds leuke dingen doen. Ondertussen spaarde ik (met een junior salaris) een wereldreis van €15.000 bij elkaar, heb ik bijna mijn studieschuld afgelost en lukt het mij maandelijks te sparen en te beleggen. Van de stappen die ik heb gezet heb ik de rest van mijn leven profijt. Dit wil ik ook voor jou!

Verspil geen tijd met denken dat het je niet lukt, maar begin gewoon!

Jessy

Mijn verhaal

Hi, ik ben Jessy (27), oftewel de Happy Rich Millennial. Al jaren ben ik bezig met geld, of beter gezegd; het creëren van vrijheid. Door mijn mindset te veranderen, een plan te maken en mijn money mindset om te gooien lukt het mij maandelijks te sparen en te beleggen. Mijn geld systeem gaat maandelijks vanzelf. Zo werk ik aan mijn doel om financieel vrij te worden. Als vermogensadviseur en mindset coach help ik gebruik ik mijn kennis en ervaring om jou je doelen te bereiken.

Geen stress over geld of een onverwachte rekening, minder kunnen werken, en een reis maken als ik dat wil; voor mij is geld een middel om een vrij leven te hebben als Happy Rich Millennial.

Omslagpunt
Er waren twee momenten waar ik besloot het anders te doen. Toen ik student was wilde ik reizen, maar dacht ik dat dit niet kon omdat ik geen geld had. Toen ben ik kritisch gaan kijken naar uitgaven en besparen. Het bleek wél te kunnen. Zo heb ik als student vele mooie reizen kunnen maken, zoals backpacken in California en een rondreis door Marokko..

Ik liep een jaar event supervisor stage in New York en daar ging tijdens het jaar al dat consumeren me zó tegen staan. Een evenement van twee ton, waar na 4 uur alles werd weg gegooid. De voldoening uit kopen ging weg en nu koop ik alleen nog maar wat nodig is. Dit geeft mij zo veel rust. Ook voel ik dat ik de controle heb over geld, terwijl ik nog wel leuke dingen kan doen. Ook zag ik iedereen 60 uur werken en kapot gaan, zo wilde ik niet leven en besloot mijn geld voor mij te laten werken door te gaan beleggen.

Tot eind 2021 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ik heb mijn Wft Basis en Vermogen certificaat. Daarnaast volgde ik een coaching foundation en NLP opleiding.

Hier ken je me van:

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad

Dit zeggen zij

"Jessy heeft mij op een 1-op-1 gesprek heel fijn begeleid in het duidelijk krijgen van mijn prioriteiten op financieel gebied en werk. Door de vragen die ze stelde kwamen we steeds dichterbij de kern, maar ze zorgde er ook voor om alle kanten van de situatie te belichten waardoor ik zelf goed kon nadenken hoe ik verder wilde gaan. Heel fijn!"
Mara Romero Heredia - Human Resource Coordinator - 27

"De coaching van Jessy heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in mijn financiën. Ik weet nu welke stappen ik moet ondernemen om mijn geldzaken beter te organiseren en uiteindelijk mijn financiële doelen te behalen. Jessy is toegankelijk, streng waar nodig en goed in staat om complexe zaken begrijpelijk uit te leggen. Van harte aanbevolen!"
Ellen - Product Owner -  28

Wat kun je verwachten?

 • Voorafgaand aan de coaching stuur ik je een mailtje met een kleine voorbereiding, bestaande uit meerdere vragen. Optioneel kun je me een overzicht sturen van je inkomsten en uitgaven. Zo kan ik je het beste helpen, maar dit is niet verplicht. Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om.
 • We lopen de vragen door en ik zal meer de diepte in gaan om het probleem te achterhalen. Daarna geef ik je mijn suggesties en ideeën.
 • Na afloop van de coaching mail ik je de concrete to-do's en eventueel leeswerk om meteen actie te ondernemen!
review coaching
review-3
review fyf coaching

Coaching sessie van een uur voor €89

happy_rich_millennial_7

Voor deze investering krijg je:

 • Aan de hand van jouw toegestuurde informatie bereid ik me voor op ons gesprek.
 • Sessie van een uur, één op één coaching via Zoom waar we jouw situatie bespreken en eindigen met een concreet plan.
 • Na afloop een mailtje met wat we besproken hebben én de to do's overzichtelijk op een rijtje.

Na het boeken ontvang je een factuur en kunnen we een afspraak inplannen. Ik mail je op het doorgegeven e-mailadres.

Prijs inclusief BTW. 

Heb je een vraag? Stuur me een DM!

Daarnaast bied ik 3 sessies aan voor € 250. Zo kunnen we meer de diepte ingaan en concrete actie ondernemen. Ik zal je flink aan het werk zetten. Mocht je hierover even willen sparren kunnen we een korte intake doen!