Jessy // Happy Rich Millenial

KICKSTART YOUR BUSINESS 2023

Begin je eigen onderneming in 6 weken

Altijd al je eigen online onderneming willen hebben? Nooit doorgezet omdat je denkt dat jij dat niet kan?
In dit maandprogramma leer ik jou in vier modules en live sessies hoe je een onderneming begint! Zodat je nu echt doorzet en over 6 weken je eigen onderneming hebt.

Je hebt het gevoel dat je vast zit. Je huidige baan geeft geen energie en je voelt je niet gepassioneerd over waar je mee bezig bent. Om van 9 tot 5 op kantoor te moeten zitten frustreert je en geeft een benauwd gevoel. Je wil graag de vrijheid om je tijd indelen om meer naar je eigen energie te kunnen werken en meer tijd te hebben voor vrienden of hobby's en wat vaker op vakantie te gaan.

HIER KEN JE MIJ VAN:

vrije meid logo
BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad
BIdonker-300x118
LOGO_THRM_424X250px
workjuice
Logo-De-Telegraaf-400x400
nsmbl

KICKSTART YOUR BUSINESS 2023

Je ziet online ondernemers die in veel meer vrijheid leven dan jij. Je voelt een verlangen dat je dit ook graag wilt. Jouw eigen tijd indelen. Geen baas die je op de vingers tikt. Veel meer verdienen… dat lijkt je wel wat.

Maar dan komen de gedachten:

‘Ik kan dat toch helemaal niet.’

‘Waar moet ik dan een bedrijf in starten?’

‘Hoe begin ik met een bedrijf?’

‘Er zijn al zoveel bedrijven… ik ben al te laat.’

Wat als ik je zeg dat het ook voor jou mogelijk is!

Ik weet nog toen ik net begon. Dat ik het ook lastig vond en spannend. Dag één in loondienst dacht ik al, dit gaat hem niet worden. Dit moest toch anders kunnen? Het eerste zaadje naar ondernemen was geplant, alleen had ik geen plan, kennis of idee. De vaste werktijden, korte pauzes en het gebrek aan inspiratie maakten het erg vermoeiend.

Een auto-ongeluk en relatiebreuk later zorgden voor een verplicht reflectiemoment. Wat ben ik aan het doen? Wat wil ík eigenlijk? En lééf ik echt? Het was tijd voor verandering. Ik zei mijn baan én huur op en sinds begin 2022 ben ik uit loondienst. Momenteel ben ik aan het overwinteren in de Algarve!

Al die groeimomenten en acties die ik heb ondernomen heb ik gebundeld in dit programma. Zodat jij niet, net als ik, alles zelf uit hoeft te zoeken en je binnen 6 weken je eigen bedrijf hebt staan.

HERKEN JIJ DIT?

 • Je hebt al eerder informatie opgezocht over ondernemen maar al deze informatie duizelt je en dan stop je maar weer.
 • Je bent begonnen met het opstarten van je bedrijf maar zou graag feedback willen.
 • Je hebt wat ideeën om te gaan ondernemen maar je kan dit niet concreet krijgen.
 • Je kent niemand in je omgeving die ondernemer is en de mensen in je omgeving ontmoedigen je alleen maar.
 • Je bent goed in je vak als dienstverlener, maar online ondernemen is een ander verhaal. Daarom voel je je onzeker door alle informatie die op je afkomt. Hierdoor raak je ontmoedigd en zet je steeds maar weer niet door.
 • Je hebt het gevoel dat je het alleen moet doen en zou graag met andere startende ondernemers connecten.
Jessy // Happy Rich Millenial

KICKSTART YOUR BUSINESS

Wat als je precies de stappen weet om binnen 6 weken jouw bedrijf neer te zetten? Je precies weet wat je wilt gaan aanbieden? En over 6 weken gewoon een bedrijf hebt staan!? Na het programma voel je je gemotiveerd omdat je precies weet wat je volgende stappen zijn.

Hoe ziet het programma er praktisch uit:

Module 1: De klant & de klantreis

Module 2: Product & Aanbod maken

Module 3: Sales, marketing & converterende content

Module 4: Ondernemersmindset & praktische zaken

Aan het eind van het programma:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Heb je een klein netwerk opgebouwd en waardevolle contacten opgedaan
omzet juni

Zo werkt het

Na aanmelding krijg je direct toegang tot mijn online leeromgeving (vanaf 23 januari) en kun jij starten met de  modules. Hierin staat een groot aantal videolessen, templates en opdrachten. Daarnaast geef ik elke week tijdens het programma een live Q&A sessie via Zoom aan de groep. De live sessies worden opgenomen. 

Tijdens de Zoom sessies behandelen we de kort lesstof van de week en kun jij je vragen insturen. Ik stuur je ruim van tevoren een reminder om je vragen in te sturen. Deze zal ik beantwoorden tijdens de Q&A. Het grootste gedeelte van de live sessie is dus besteed aan het beantwoorden van vragen. Ook zorg ik aan het einde van de Q&A voor een duidelijk to-do voor iedereen. Het is ook heel leerzaam om de vragen van je groepsgenoten te beluisteren. Ook kan jij eenmalig een document insturen voor uitgebreide feedback, bijvoorbeeld een salespagina.

Maar dat niet alleen, je hebt 4 maanden toegang tot de leeromgeving zodat je op je eigen tempo verder kunt werken. Hier staan ook de opnames van de live sessies in. 

Voor wie is het?

 • Voor iedereen die graag een bedrijf wil beginnen, maar niet weet waar te starten.
 • Je hebt al een idee voor een online bedrijf wat je wilt starten in de dienstverlening.
 • Je hebt al een idee, maar wilt graag advies en feedback.

Voor wie het is het niet?

 • Voor mensen die een e-commerce bedrijf willen starten.
 • Voor mensen die een training zoeken over hoe je een cursus wilt maken.
 • Voor mensen die bang zijn om in hun bedrijf te investeren en zelfs 249,- al teveel geld vinden.
289836653_1402411960185287_6825750117843831887_n

Mijn reis
Zelf ben ik ook door alle twijfels heen gegaan en begrijp ik precies wat de uitdagingen zijn die je tegenkomt. Van een ‘leuk’ idee tot in actie komen en een bedrijf starten is een heel ander verhaal.

Inmiddels kan ik geheel remote werken, stond ik in meerdere media, schreef ik een column en coach ik anderen naar vrijheid. Op dit moment ben ik aan het overwinteren in de Algarve. Ik ervaar zoveel meer rust en geluk door te doen wat ik leuk vind. Door te coachen en anderen te helpen vrijheid te creëren, maar ook passief inkomen te genereren door online producten te verkopen. En dat gun ik jou ook!

Meer weten over mij? Je leest het hier.

KICKSTART YOUR BUSINESS 2023 - 249,-

welke crypto kopen

Voor deze investering krijg je:

 • 5x sessie via Zoom over de leerstof, Q&A's en hotseat coaching. Na elke sessie concrete to-do's.
 • 4 maanden toegang tot de leeromgeving met hierin de 4 modules. Hier vind je video's, templates en opdrachten.
 • 1x uitgebreide persoonlijke feedback op jouw aangeleverde werk.
 • WhatApp contact de eerste week voor persoonlijke to-do's.
 • Bonus 'Advertentie opzetten op Facebook en Instagram'.
 • Een netwerk en contacten met groepsgenoten.

23 januari 2023 zijn we van start gegaan met 12 deelnemers. 

Prijs incl. BTW

DIT ZEGGEN ZIJ

IMG_7704 (1)
IMG_4858

IMG_4847
IMG_7703

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE KICKSTART

Q: Krijg ik een BTW factuur?
Ja! Je kunt dit programma op je bedrijf zetten en de BTW afdragen (wanneer je niet in de kleine ondernemersregeling (KOR) zit). Mocht je nog niet gestart zijn kun je achteraf deze kosten nog steeds op je bedrijf zetten. Bij vragen of twijfel kun je je boekhouder raadplegen.

Q: Voor wie is dit programma?
Ik richt me op starters die online willen ondernemen en zich richten op dienstverlening. Naast uitvoeren (bijvoorbeeld coachen) willen zij ook vaak een online product zoals een cursus aanbieden. Je hebt al een idee voor je bedrijf. In de huidige ronde zitten onder andere een VA, holistisch coach, mindset coach en leeftijlcoach.

Q: Wat is het verschil tussen e-commerce en online producten? 
E-commerce is bijvoorbeeld een webwinkel met fysieke producten. Deze moet je dus inkopen en versturen. Dit heeft niet mijn voorkeur en is ook niet mijn expertise. Wel heb ik online/digitale producten zoals de online cursus en andere kleine producten. Deze producten zijn volledig online en geautomatiseerd.

Q: Wat als ik niet bij de sessie aanwezig kan zijn?
Er is na elke sessie een replay beschikbaar. Deze kan je gewoon terugkijken wanneer het jou uitkomt. Door jou ingestuurde vragen behandel ik ook in de sessie.

Q: Wanneer start het programma?
Het loopt van maandag 23 januari t/m vrijdag 24 februari 2023. Vanaf dit moment heb je ook toegang tot de online leeromgeving.

Sessie 1: donderdag 26 januari 19:30
Sessie 2: donderdag 2 februari 19:30
Sessie 3: dinsdag 7 februari 19:30
Sessie 4 donderdag 16 februari 19:30
Sessie 5: dinsdag 28 februari 10:30

Zoals je ziet heb ik besloten een extra 5e sessie toe te voegen met een week ertussen. Zo heb je de tijd om door te werken en nog je laatste vragen te stellen. Alle Q&A's worden opgenomen en zal ik je uiterlijk een dag later toe mailen. Als je niet bij een sessie aanwezig kunt zijn kan je deze in je eigen tijd terugkijken. Ik zal nog steeds je vraag behandelen.

Q: Heb je een inhoudelijk overzicht van de modules?
Jazeker, hierbij een inhoudsopgave per module en de bonussen! Klik hier voor de pdf.

Q: Ik heb een andere vraag?
Stuur me gerust een mailtje of een dm.