Ebook 8 passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten (4)

‘’8 Passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten’’

Droom jij van passieve inkomstenstromen in je bedrijf of naast je baan?

Al jaren roep je dat het anders moet. Jij wilt meer geld verdienen. Meer vrijheid. Niet enkel maar afhankelijk zijn van één inkomen.

Alleen blijft je het uitstellen. Want eerlijk, je weet niet zo goed wat je moet doen. Je blijft twijfelen want je hebt weinig kennis en ook weinig geld te besteden. Vaak wordt er vaak gedacht dat er veel geld nodig is voor het opstarten van een passieve inkomenstroom of dat het heel technisch is en je veel kennis moet hebben. Dat is in veel gevallen niet waar.

Feit is wel, hoe eerder je gaat beginnen hoe beter. Passief inkomen opzetten kost wat tijd om te laten groeien. Nú is het moment.

Na het lezen van deze gids:

  • Weet jij welke vormen er zijn om een online passieve inkomstenstroom op te bouwen. En nee, het gaat niet alleen over affiliate marketing of een cursus verkopen.
  • Beschik jij over de kennis die ervoor zorgt dat je weet wat jij moet doen om een passieve inkomstenstroom op te bouwen.
  • En kun je een keuze maken uit een passieve inkomstenstroom die het beste bij jou past!
  • Voel je vertrouwen om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.
  • Weet je precies wat jij kunt doen om meer financiële vrijheid te creëren!

Je hoeft niet rijk te zijn om passief inkomen te kunnen genereren

Van ongelukkig loondienst naar online ondernemen met meerdere inkomstenstromen

Wij zijn Chantal & Jessy, online ondernemers met verschillende online inkomstenbronnen. Zo hebben wij 3 goedlopende Etsy Shops, affiliate marketing, online producten, dividend en onze eigen bedrijven en projecten.

Beide komen wij uit hetzelfde dorpje en zochten naar meer vrijheid. Inmiddels hebben wij die vrijheid op onze eigen manier voor elkaar gekregen. Jessy door te emigreren naar Portugal en Chantal door een thuisbasis te creëren in Nederland en in de winter te overwinteren in Zuid-Afrika. Met allebei een online en deels passief inkomen.

Tijdens onze (online) ondernemersreis kregen wij beiden veel vragen hoe wij ons online inkomen en onze levensstijl voor elkaar hebben gekregen. Zodoende besloten we onze krachten en expertise te bundelen en anderen hiermee te helpen.

Jessy is 4 jaar online ondernemer met twee bedrijven en is online business coach met een financiële achtergrond. Zij verkocht meer dan 2200 online producten op het gebied van financiële vrijheid en ondernemen. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet, waaronder een goedlopende Etsy Shop, dividend en affiliate marketing. Jessy is inmiddels geëmigreerd naar Portugal voor meer vrijheid en geniet van de Portugese zon!

Chantal is een creatieve online ondernemer, NLP trainer en VA. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet en weet zij alles van algoritmes en het optimaliseren van Etsy-shops. Chantal heeft sinds kort een huis gekocht om een thuisbasis te creëren en vanuit daar verder te werken aan nog meer inkomstenbronnen en om in de winter op een tropische plek te verblijven.

Al onze learnings hebben wij gebundeld in één gids zodat jij meteen goed van start kunt gaan.

Preview

Ebook 8 passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten (4)
Ebook 8 passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten (1)
Ebook 8 passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten (2)
jnd4hfsl9S

8 online passieve inkomstenstromen gids 

Wil jij graag meer vrijheid ervaren door meer inkomstenstromen toe te voegen? Zodat je meer financiële vrijheid gaat ervaren? Weet je alleen nog niet waar je moet beginnen of hoe je het moet doen?

Download dan deze guide met daarin 8 passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten!

Ontvang bij de gids ook 2x per maand een Inspiratiemail in je inbox voor alle nodige motivatie om jouw financiële doelen te halen. Het is tijd voor actie en vrijheid.

Je kunt je altijd uitschrijven en ik mail alleen als ik iets waardevols te delen heb.