Coming soon: mini cursus Financieel vrij voor beginners

Financiële vrijheid creëren. Iedereen droomt ervan. Maar hoe doe je dat? En wanneer ben je financieel vrij? Ik merk dat dit erg overweldigend is én dat weinig mensen echt de juiste stappen zetten. Zo focusst de een alleen op besparen en de ander alleen op beleggen of meer verdienen. Dat is niet genoeg.

Ik ben een laagdrempelige cursus met vier modules aan het ontwikkelen om te zorgen dat jij de juiste stappen gaat zetten en precies weet wat je moet doen! Hoe zou het zijn als je wél die dromen waar kunt maken?

Naast belangrijke theorie via video’s heb je ook toegang tot handig materiaal zodat je echt aan de slag kunt, zoals een werkboek en Excel bestand. Ook hebben we een live Q&A sessie.

De cursus gaat van start op 1 november 2023.

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven? Schrijf je in op de wachtlijst! Ik mail je alleen over deze cursus. De mensen op de wachtlijst die besluiten in te stappen krijgen extra korting en een bonus. Let’s go!