OVER CHANTAL & JESSY

Podcast - Leanne van The Minimalist Hub

Wij zijn Chantal & Jessy, online ondernemers met verschillende online inkomstenbronnen. Zo hebben wij 3 goedlopende Etsy Shops, affiliate marketing, online producten, dividend en onze eigen bedrijven en projecten.

Beide komen wij uit hetzelfde dorpje en zochten naar meer vrijheid. Inmiddels hebben wij die vrijheid op onze eigen manier voor elkaar gekregen. Jessy door te emigreren naar Portugal en Chantal door een thuisbasis te creëren in Nederland en in de winter te overwinteren in Zuid-Afrika. Met allebei een online en deels passief inkomen.

Tijdens onze (online) ondernemersreis kregen wij beiden veel vragen hoe wij ons online inkomen en onze levensstijl voor elkaar hebben gekregen. Zodoende besloten we onze krachten en expertise te bundelen en anderen hiermee te helpen.

IN HET KORT

Jessy is 4 jaar online ondernemer met twee bedrijven en is online business coach met een financiële achtergrond. Zij verkocht meer dan 2000 online producten op het gebied van financiële vrijheid. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet, waaronder een goedlopende Etsy Shop, dividend en affiliate marketing. Jessy is inmiddels geëmigreerd naar Portugal voor meer vrijheid en geniet van de Portugese zon!

Chantal is een creatieve online ondernemer, NLP trainer en VA. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet en weet zij alles van algoritmes en het optimaliseren van Etsy-shops. Chantal heeft sinds kort een huis gekocht om een thuisbasis te creëren en vanuit daar verder te werken aan nog meer inkomstenbronnen en om in de winter op een tropische plek te verblijven.

OVER CHANTAL  

Na een reis in Afrika startte ik met de opleiding pedagogiek. Nadat ik was afgestudeerd begon ik met werken als Jeugdbeschermer in de Jeugdzorg. Een pittige en leerzame baan, totdat ik door een hypofysetumor thuis kwam te zitten.

Ik voelde aan alles dat het anders moest en ik wist dat ik niet gelukkig zou zijn in dit werkveld. Dus besloot ik mij bij te scholen in NLP. Na een NLP Practitioner volgde de NLP Master Practitioner en sinds vorig jaar ben ik ook NLP Trainer. Daarnaast heb ik mij ook altijd bijgeschoold in het online ondernemen. Want voor iemand die vrijheid hoog op zijn waardelijst heeft staan, kan online ondernemen niet ontbreken.

Zo ben ik mij gaan omscholen tot Virtual Assistant en help ik nu meerdere bedrijven met allerlei verschillende taken. Van e-mailmarketing, social media, webshops, analyses, landingspagina’s, webteksten tot betaalpagina’s: je kunt het zo gek niet bedenken!

Naast het trainen van mensen in persoonlijke groei en ontwikkeling, help ik ook online bedrijven tot betere resultaten.

Chantal 5._

Ook ik werd getriggerd door het fenomeen passief inkomen. Want als een ander het kan, moet ik het toch ook kunnen? Zo heb ik mij het afgelopen jaar helemaal ondergedompeld in Etsy en andere passieve inkomenstromen. Ik inmiddels twee shops waarbij ik maandelijks een passief inkomen verdien. En natuurlijk heb ik daar de nodige uren in gestopt, maar nu iedere keer wanneer ik niet aan het werk ben en ik een ‘’Cha-ching’’ bericht van Etsy krijg, krijg ik een grote grijns op mijn gezicht! Dat heb ik toch maar mooi geflikt!

OVER JESSY 

3

In het laatste jaar van mijn studie Business Administration liep ik een jaar lang stage als eventmanager in New York. Het was een fantastische ervaring maar het bracht me ook een groots inzicht: zó wilde ik mijn leven niét leiden. Hoge werkdruk, consumeren en veel stress.

Ik begon na te denken over wat ik leuk vond, maar ook wat ik online kon uitvoeren en waar interesse in was. Zodoende startte ik dit eerste bedrijf Happy Rich Millennial over personal finance en beleggen. Daarnaast begon ik te werken in de financiële dienstverlening om kennis op te doen en certificaten te halen als vermogensadviseur.  Want ik wist: voor die vrijheid heb je geld nodig.

Een auto-ongeluk zorgde dat ik besloot mijn baan op te zeggen en fulltime te gaan ondernemen. Happy Rich Millennial groeide snel. Zo draaide ik meerdere cursusrondes met dertig cursisten op het gebied van beleggen, verkocht ik online producten, gaf ik trainingen en had ik samenwerkingen en affiliate marketing inkomsten.

Dit was ook het moment om een andere droom waar te maken en ik emigreerde naar de Algarve in Portugal. Elke dag naar het strand lopen, veel buiten, rust en meer spontaniteit. Dat is mijn leven nu elke dag.

SAMEN VERDER ONDERNEMEN

Alleen was ik de passie voor Happy Rich Millennial kwijtgeraakt. Daarnaast starte ik mijn tweede bedrijf in de online business coaching en dat groeide snel. Toch wilde ik nog voor Happy Rich Millenial gaan, omdat ik geloof dat het veel mensen kan helpen. Maar ik wilde meer delen over passief online inkomen en minder over personal finance en beleggen. Want daar ligt meer mijn passie. En ik wilde het samen met iemand doen. Ik kon maar één iemand bedenken met wie ik dat zou doen en zodoende vroeg ik Chantal om samen verder te gaan. Samen kunnen wij uren praten over online inkomen, passief inkomen, vrijheid en reizen. Door onze kennis en krachten te bundelen helpen wij anderen naar meer vrijheid.

PODCAST

Volg je ons al op Instagram?

Disclaimer
De artikelen op deze website zijn mijn persoonlijke mening en kennis gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuisthedenBeleggen brengt risico met zich mee. Ik geef geen beleggingsadvies.

KVK: 82246785

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.