Klaar voor een financieel vrij leven?

MINICURSUS "FINANCIEEL VRIJ VOOR BEGINNERS'

Dé cursus waarmee je verantwoord de eerste stappen naar een financieel vrij leven zet.

Jessy // Happy Rich Millenial

Lees met me mee en bedenk of jij dit bent…

Als er iets is waar je naar verlangt, is het wel vrijheid. Kunnen doen en laten wat je wilt. Ofwel: meer vrije tijd. Op welke plek van de wereld dan ook. Dat betekent dat je financieel vrij wilt zijn. Maar hoe erg je er ook naar verlangt, het lukt je tot op heden niet dat punt te bereiken.

Je verdient een gemiddeld salaris, je hebt een prima spaarpotje en toch ben je niet tevreden over het geld dat je bezit. Diep van binnen verlang je naar een vermogen dat groeit zodat je stapje voor stapje meer het leven kunt leiden wat je wilt leiden. Het ene moment zet je alles op alles om zoveel mogelijk geld te verdienen, het andere moment besluit je dat je beter heel hard kunt sparen. Je doet maar wat, omdat je geen plan - laat staan - focus hebt. Eindstand? Je bent moedeloos en ziet door de bomen het bos niet meer.

Maar actie ondernemen doe je niet en dat knaagt aan je. Je weet immers goed waar je naartoe wil, maar niet zo goed hoe je moet beginnen. En eigenlijk stel je het ook een beetje uit. Sterker nog: je kan de woorden FIRE, saving rate, dividend en money mindset nét aan correct spellen, maar veel meer dan dat zit er niet in.

Je bent niet de enige…

Als er iets is wat ik om me heen zie, is het wel dat mensen - sorry not sorry - totaal de verkeerde stappen zetten naar financiële vrijheid. Dat kan ik jou en al die anderen niet kwalijk nemen.

In het begin van mijn reis naar financiële vrijheid, deed ik precies hetzelfde. Ik had geen kennis, geen ervaring en al helemaal geen omgeving die ik om advies kon vragen. Daarom focuste ik me volledig op besparen, maar inmiddels weet ik dat dat niet genoeg is om duurzame vrijheid te creëren.

Inmiddels heb ik al grote stappen naar financiële vrijheid gezet. Ik ben 29 jaar, woon in Portugal en een deel van mijn inkomen verdien ik passief uit mijn beleggingen en onderneming. De vrijheid die ik voor mijn 30ste bereikt wilde hebben, ervaar ik nu al. En man, wat ben ik blij dat ik destijds die stappen heb gezet.

Al die jaren van - wellicht verspilling van tijd - wil ik jou besparen. Hoe eerder je begint, hoe beter. Elke stap telt immers. Een financieel vrij leven is mogelijk, je moet alleen weten hoe. Niks geen roekeloze beslissingen, maar een verantwoord stappenplan die je langzaam naar je grootste doel brengt.

SH-Fotografie-8

Laat mij je helpen naar een financieel vrij leven

Met de minicursus ‘Financieel vrij voor beginners’ leer ik je welke stappen je moet zetten om dat te kunnen bereiken. Geen quick fix. Geen advies. Wél een realistische aanpak. Jij gaat aan de slag met de theorie en een goed plan en leert zo op eigen benen je doel te bereiken.

Zie deze cursus als hét begin om - na al die jaren van zoeken - gestructureerd aan de slag te gaan met je grootste doelen. Leer op een verantwoorde manier te komen tot een financieel vrij leven waarin je vrijheid en houvast hand in hand gaan.

Maak kennis met de minicursus

De minicursus ‘Financieel vrij voor beginners’ bestaat uit vier complete modules over personal finance, geld verdienen, (deels) passief inkomen, money mindset en geld voor je laten werken (beleggen). Kortom: we behandelen alles wat je nodig hebt om stappen te zetten naar financiële vrijheid met een gericht plan en een grote bak aan kennis.

Deze cursus is bedoeld voor beginners of mensen die - net als ik - jarenlang hebben gezocht naar de juiste stappen. Ik leer je de basis die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Je voelt je gemotiveerd, omdat je een duidelijk doel en plan hebt. En dat is exact wat je nodig hebt.

Na het afronden van de minicursus..

- Heb je een sterke money mindset
- Weet je alles over financiële vrijheid
- Kijk je met een verantwoorde blik naar geld
- Heb je inzicht in je inkomsten en uitgaven
- Heb je een jaarplan uitgewerkt met concrete doelen
- Beheers je de basics van beleggen
- Weet je hoe je een (deels) passief inkomen opbouwt

welke crypto kopen

Hi, mijn naam is Jessy

Als online business coach & financieel expert werk ik vanuit Portugal en ben ik gepassioneerd om jou te helpen dezelfde vrijheid te creëren. Ik doe waar mijn passie ligt en kan werken waar en wanneer ik het wil. Ook hoef ik niet fulltime te werken. Naast online ondernemen werk ik al een paar jaar aan (financiële) vrijheid.

Een paar jaar geleden stond ik precies waar jij nu staat. Lange tijd consumeerde ik mijn zuurverdiende geld aan kleding en koffies to go totdat ik bewuster werd van geld. Ik wilde niet langer consumeren om me goed te voelen en ook de rest van m’n leven 60 uur per week werken zag ik niet zitten. Maar hoe ik dat kon veranderen en op welke manier? Geen idee. Het enige wat ik wist was dat ik op een duurzame manier voor op de langere termijn een vermogen wilde opbouwen.

Het opbouwen van een financieel vrij leven bleek het antwoord. En dus ging ik aan de slag. En in alle eerlijkheid: dat ging niet gelijk van een leien dakje. Want exact die vragen waar jij nu mee rondloopt, had ik ook. Het enige verschil tussen jou en mij is dat ik destijds niemand had die me bij de hand kon nemen. En jij wel, want met ‘Financieel vrij voor beginners’ geef ik je een duwtje in de rug naar een financieel vrij leven.

Dat ik deze cursus heb gemaakt, is overigens niet zonder reden. Ik wil dat iedereen - en dan bedoel ik echt iedereen - een financieel vrij leven kan leiden. Hét is namelijk mogelijk met een goed plan en een flinke bak discipline. Met de juiste stappen, die ik allemaal behandel in de cursus, kun je flinke stappen maken.

Inmiddels durf ik mezelf een ervaren belegger te noemen, heb ik mijn Wft Basis en Vermogen certificaat op zak en schrijf ik vanuit die kennis en ervaring al meer dan twee jaar blogs over beleggen én geef ik - naast deze cursus -  training 1:1 training over beleggen. Daarnaast heb ik meerder online inkomstenbronnen en verkocht ik meer dan 2000+ online producten. Ik woon in Portugal.

Eind 2022 gaf ik een snelcursus beleggen op het BeursInside evenement in de Beurs van Berlage.

Hier ken je me van:

viva-logo
BNR-nieuwsradio.svg-1
download (1)
Logo-De-Telegraaf-400x400
download (1)
workjuice
download (2)
312064630_1236593540240839_3109585751007188835_n

Een stapsgewijze cursus die je de basics leert om de eerste stappen te zetten naar financiële vrijheid

Als je besluit mee te doen aan de minicursus, leer je…

Wat financiële vrijheid écht inhoudt en dat ‘t meer is dan zuinig leven, side hustlen of lukraak ergens geld in investeren.

 • Hoe je inzicht in je financiën en savingsrate kunt krijgen dankzij mijn Fix Your Finance sheet, zodat jij een haalbaar en realistisch plan kunt creëren.
 • Hoe je geld kan overhouden elke maand.
 • Hoe jij je mindset kunt veranderen en stopt met luisteren naar overtuigingen 'dat dit niet haalbaar is voor jou'.
 • Hoe je zelfstandig kunt starten met beleggen aan de hand van theorie en tutorials (geen advies*).
 • Hoe je meer geld kunt verdienen, waarvan deels passief.

Voor maar €85,- krijg jij…

 • In 2024 nu echt aan de slag met jouw doelen.
 • Een jaar lang toegang tot de cursus.
 • Een intro met belangrijke theorie over financiele vrijheid.
 • Vier modules waarmee je de eerste stappen zet naar een financieel vrij leven.
 • Gratis mijn Fix your Finance Sheet waarmee je inzicht krijgt in je inkomsten en uitgaven.
 • Een werkboek waarin je gelijk aan de slag kan met de theorie.
 • Live sessie op woensdag 10 januari 19:30  waar we een financieel plan voor 2024 en doelen gaan opstellen. Anoniem en replay beschikbaar.
 • Een live Q&A sessie op dinsdag 13 februari om 19:30 (anoniem en replay beschikbaar).

Startdatum: maandag 8 januari 2024.

Early bird t/m 31 januari: €85,- incl., daarna €99,- incl.

Schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst voor extra bonussen!

afbeelding cursus

Je kunt veel video's en tutorials verwachten in de cursus!

Deze mensen gingen je voor

Dít krijg je wanneer je start met ‘Financiële vrijheid voor beginners’

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin je toegang hebt tot de volgende 4 modules:

Intro

In deze introductie leer ik je de basis theorie op het gebied van financiële vrijheid. Hoe beter je dit begrijpt en doorhebt hoe eerder jij resultaat gaat boeken. Wanneer ben je financieel vrij?

1: Financiële vrijheid

Financiële vrijheid gaat niet per se om geld, dat is slechts het middel naar jouw ideale leven. Door een concreet einddoel te bepalen en je overtuigingen aan te kijken zet je de eerste stap.

2: Personal finance

Als je geen geld over weet je houden kun je geen financiële vrijheid creëren. Dat is een feit. Je duikt in jouw huidige financiële situatie om inzicht te krijgen en budgetten op te stellen.

3: Meer geld (passief) verdienen

Je wilt je inkomen verhogen om eerder financieel vrij te worden. Hoe doe je dat? Hoe kun je meerder inkomsten stromen opzetten?

Hier is geen quick fix. Ik ben al een lange tijd aan het bouwen en heb inmiddels deels passief inkomen na lang doorzetten.

4: Geld voor je laten werken

Welke beleggingsstrategieën zijn er en welke vind je passend bij je doel?

Van ETF’s tot aandelen, wat houdt het in?

Ik geef hierin geen advies. Ik leer je wat je moet weten en hoe jij zelf gaan starten met beleggen.

Fix Your Finance sheet

Fix Your Finance sheet met vermogensgroei tabblad

Bij de cursus krijg je mijn Fix Your Finance sheet ter waarde van €20,- om inzicht te krijgen in je financiën en je vermogensgroei bij houden. Ook goed te gebruiken als je wilt vaststellen welk bedrag jij kunt gaan beleggen per maand.

afbeelding leeromgeving

Veelgestelde vragen

* In de cursus geef ik geen persoonlijk koopadvies. Je leert welke beleggingsvormen bij jou passen en wat je hier van kunt verwachten. Door de stappen te volgen ga je een plan maken op basis van jouw doelen. Beleggen brengt risico's met zich mee

 

Keer terug naar www.happyrichmillennial.com
Instagram