Jij wilt online je geld gaan verdienen.
Zodat je meerdere inkomstenstromen hebt en meer financiële vrijheid gaat ervaren.

Jij hebt al vaker de termen online inkomstenstromen, passief inkomen en financiële vrijheid horen vallen en dit lijkt je zeker wat. Alleen, er zijn zoveel ideeën en mogelijkheden waardoor je geen idee hebt wat je wilt gaan doen, wat werkt en hoe je moet starten.

Wij zijn experts in online ondernemen en in het onderzoeken en opzetten van verschillende inkomstenstromen. Van online producten, Etsy shops, affiliate marketing tot VA klussen en online dienstverlening: wij doen het allemaal. Wij helpen jou om stappen te zetten naar online inkomen en vrijheid.

Podcast - Leanne van The Minimalist Hub

Online vind je zo veel opties, vage informatie en meningen dat het je overweldigt. 

En dus stel je het maar weer uit. Want je hebt eigenlijk al weinig tijd in jouw drukke leven. Of je probeert impulsief eens wat op te zetten, maar zonder plan of resultaat. Dat frustreert je enorm.

En dat terwijl jij zo verlangt naar meer vrijheid. Jij wilt meer controle hebben over jouw leven door meerdere inkomstenbronnen te hebben en daarbij een stuk meer geld over te houden aan het eind van de maand. Want het leven is al duur genoeg. Je ziet wel cursussen online, maar die vind je te duur.

Ook wil je niet langer afhankelijk zijn van één baan of inkomen, waarbij je misschien niet eens online of remote mag werken. Nee, jij wilt die controle terug en gaan léven. Want je weet dat de mogelijkheden online er zijn. Alleen hoe jij kan inzetten, weet je nog niet. Dat is precies waar wij je mee helpen.

OVER ONS

Wij zijn Chantal & Jessy, online ondernemers met verschillende online inkomstenbronnen.
Zo hebben wij 3 goedlopende Etsy Shops, affiliate marketing, online producten, dividend en onze eigen bedrijven en projecten.

Chantal is een creatieve online ondernemer, NLP trainer en VA. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet en weet zij alles van algoritmes en het optimaliseren van Etsy-shops. Chantal heeft sinds kort een huis gekocht om een thuisbasis te creëren en vanuit daar verder te werken aan nog meer inkomstenbronnen en om in de winter op een tropische plek te verblijven.

Jessy is 4 jaar online ondernemer met twee bedrijven en is online business coach met een financiële achtergrond. Zij verkocht meer dan 2000 online producten op het gebied van financiële vrijheid. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet, waaronder een goedlopende Etsy Shop, dividend en affiliate marketing. Jessy is inmiddels geëmigreerd naar Portugal voor meer vrijheid en geniet van de Portugese zon!

Schermafbeelding 2024-03-25 151049

Het moment om te starten is NU

Velen dromen van online en deels passief inkomen, alleen in de praktijk blijkt dat best een uitdaging. Hoewel de mogelijkheden er zijn weten wij ook: je online inkomen staat niet in een dag en die vrijheid heb je ook niet zomaar.

Maar merk je ook dat die droom en ideeën maar aan je blijven knagen? En de drang naar meer vrijheid hebt? Of dat je niet meer afhankelijk bent van één inkomstenstroom? Dan is NU het moment om te starten. Want mogelijk is het zeker.

Passief inkomen en financiële vrijheid opbouwen en vergroten kost tijd. Hoe langer jij wacht, hoe lastiger het gaat worden.

 

INTERESSE IN FINANCIELE VRIJHEID? DIT IS ONS AANBOD

FINANCIEEL VRIJ VOOR BEGINNERS

Coming soon
In deze cursus leren we je stappen zetten richting financiële vrijheid zodat jij je ideale leven gaat leven!

SUCCESVOL JE ETSY SHOP OPZETTEN CURSUS

Wil jij een Etsy shop met digitale producten starten om zo een passieve inkomstenstroom op te zetten?

GRATIS GIDS
‘’8 Passieve inkomstenstromen zonder hoge opstartkosten’’

Jij wilt meer vrijheid ervaren door meer online inkomstenstromen toe te voegen. Je weet alleen niet waar je moet beginnen en je blijft twijfelen want naast kennis heb je ook weinig geld te besteden. Herkenbaar?

Download dan onze gids met daarin 8 passieve inkomstenstromen zonder startkapitaal voor die eerste stap!

jnd4hfsl9S

Op zoek naar een quick fix?

De grootste uitspraken over financiële vrijheid en online inkomen vliegen je op social media om de oren met de meest grote beloftes. Wij weten inmiddels: er is veel mogelijk, maar het gaat niet vanzelf.

Jij zoekt naar een realistische kijk, eerlijke informatie en oprechte hulp in jouw stappen naar vrijheid. Dan ben je hier aan het juiste adres. Zoek je een quick fix en verwacht je snel rijk te worden? Zoek dan even verder.

 

DIT ZEGGEN ANDEREN

Review-sheet
IMG_3348 (1)
IMG_6937
IMG_7703
review cursus
IMG_1415
IMG_7704 (1)

IN DE MEDIA

BNR-nieuwsradio.svg-1
Logo-De-Telegraaf-400x400
viva-logo
nsmbl
noordhollands-dagblad
download (1)
download (1)
BIdonker-300x118