HI! IK BEN JESSY: FINANCIEEL EXPERT, ONLINE ONDERNEMER & COACH

"De week is voorbij gevlogen, van werken op een stoffig kantoor, in de avond Netflixen en uitkijken naar weekend. Ik denk weer: Er moet toch meer zijn dan dit? Ik wil reizen, vrijheid hebben en remote werken. Maar vooral: tijd en energie hebben."

Is dit herkenbaar voor je? Wil je ook meer vrijheid?Ā  Dit kun je bereiken op meerdere manieren: door middel van het opbouwen van vermogen en/of het starten van een (online) bedrijf, met verschillende inkomstenbronnen.

Wil je beginnen met beleggen maar geen idee hoe je nu moet starten? Lijkt jou een online onderneming en passief inkomen wel wat? Ik help je om je mindset te verbeteren en deel mijn kennis over passief inkomen, beleggen, vermogen opbouwen en online ondernemen.

Inmiddels woon en werk ik alweer een tijdje in Portugal en hoop ik je te inspireren dat je echt je ideale leven kunt creƫren.

Jessy HRM

10 TIPS OM TE BEGINNEN MET ONDERNEMEN

Download mijn gratis gids met 10 stappen om te starten met online ondernemen. Zodat je vandaag nog die eerst stap kan zetten naar jouw ideale leven.

SH-Fotografie-8

OVER MIJ

Al toen ik student was wilde ik reizen, maar ik dacht dat dit niet kon omdat ik geen geld had. Dit was mijn eerste stap naar het zoeken naar vrijheid.
Door mijn financiƫle kennis met coaching tools en technieken te combineren geloof ik dat ik je echt kan helpen om stappen te maken. Ik ben van mening dat beide nodig zijn om vrijheid te creƫren. Vermogen opbouwen en online ondernemen vergen kennis, maar vooral de juiste mindset.

Belemmerende overtuigingen houden het behalen van je doel tegen.

INTERESSE IN FINANCIELE VRIJHEID? DIT IS MIJN AANBOD

FINANCIEEL VRIJ VOOR BEGINNERS

Coming 1 december 2023. In deze cursus leer ik je stappen zetten richting financiƫle vrijheid zodat jij je ideale leven gaat leven!

BELEGGEN TRAINING

Alles leren over beleggen in een 1:1 training?
In 90 minuten vertel ik je de ins en outs van beleggen en weet jij hoe je moet starten.

LEES DE REVIEWS VAN DEZE MILLENNIALS!

Review-sheet
IMG_3348 (1)
IMG_6937
IMG_7703
review cursus
IMG_1415
IMG_7704 (1)

IN DE MEDIA

BNR-nieuwsradio.svg-1
Logo-De-Telegraaf-400x400
viva-logo
nsmbl
noordhollands-dagblad
download (1)
workjuice
BIdonker-300x118