Jessy

BEGINNEN MET BELEGGEN TRAINING

Lees jij van alles over beleggen maar heb je geen idee hoe je nou begint of duizelt alle informatie je? Merk je dat iets je tegen houdt? Laat mij je helpen!

HERKEN JIJ DIT?

 • Je hoort iedereen over beleggen maar eigenlijk begrijp je niet helemaal wat het nou allemaal betekent.
 • Je wilt graag beginnen met beleggen maar de hoeveelheid informatie en mogelijkheden duizelt je.
 • Je leest over ETF's en crypto, maar hoe zit dat nou?
 • Je hebt allerlei informatie gelezen, maar geen idee hoe je nu stappen kunt zetten.
 • Je zou graag een op een met iemand werken om zo ook meteen vragen te kunnen stellen.
 • Je hebt een grote droom waarvoor je op de lange termijn wilt gaan beleggen en wilt graag beginnen.
FFDE2392-DED9-4602-B46E-8C3C4B8F7B1A

MIJN VERHAAL

Hi, ik ben Jessy (28), oftewel de Happy Rich Millennial. Al jaren ben ik bezig met geld, of beter gezegd; het creëren van vrijheid. Door mijn mindset te veranderen, een plan te maken en mijn money mindset om te gooien lukt het mij maandelijks te sparen en te beleggen. Mijn geld systeem gaat maandelijks vanzelf. Zo werk ik aan mijn doel financieel vrij te worden. Als vermogensadviseur in opleiding gebruik ik mijn kennis en ervaring om jou je doelen te bereiken.

Omslagpunt

Het idee om te gaan beleggen kwam na mijn stage in New York. Ik liep hier een jaar stage als event supervisor. Na dit jaar begon consumeren mij zo tegen te staan en begon ik na te denken hoe ik meer kon halen uit mijn zuur verdiende geld. Ik wilde niet alleen maar consumeren om me beter te voelen. Ook wilde ik niet mijn hele leven 60 uur per week werken. Nee, ik wilde op een duurzame manier voor op de lange termijn wat opbouwen en niet steeds beginnen bij 0.

Uit ervaring weet ik dat beginnen met beleggen erg overweldigend kan zijn. Er is zó veel informatie beschikbaar en zo veel opties dat het overweldigend is. Achteraf had ik hier graag hulp bij willen vragen. Mijn visie is verantwoord gespreid beleggen op de lange termijn. Als je snel rijk wilt worden ben je bij mij niet aan het goede adres!

Nu twee jaar later heb ik veel kennis opgedaan en ook fouten gemaakt. Ik beleg op dit moment in aandelen, ETF’s, crypto, ETC’s en goud. Hierin hanteer ik verschillende strategieën en ben ik op de hoogte van de ontwikkelingen. Maar, je kunt beleggen zo makkelijk maken als je wilt!

Dit in combinatie met mijn studie tot Vermogensadviseur heeft geleidt tot dat ik andere heel graag help om stappen te maken op dit gebied.

HIER KEN JE MIJ VAN:

BNR-nieuwsradio.svg-1
viva-logo
noordhollands-dagblad

Dit zeggen zij

Review
review 2

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Voorafgaand aan de training stuur ik je een mailtje met een kleine voorbereiding, bestaande uit meerdere vragen. Zo kan ik de training aanpassen op jouw wensen en de onderwerpen waarover je wilt leren en de vragen die je hebt over beleggen.
 • Een uur lang lopen we de training door waarbij ik je allerlei zaken uitleg. Ik gebruik hierbij veel visuele beelden en voorbeelden. Jij kunt al je vragen stellen.
 • Onderwerpen die ik behandel zijn bijvoorbeeld de markt, soorten beleggingen en hun voor- nadelen, beleggingstrategieen, het opstellen van een beleggingsplan, verwachtingen en manieren van aankopen.
 • LET OP: Ik geef geen koopadvies. Met deze training leg ik je beleggen uit. De mogelijkheden, voor en nadelen en verschillende strategieën.
Review

1:1 TRAINING BELEGGEN VOOR BEGINNERS €110 EXCL. BTW

happy_rich_millennial_7

Voor deze investering krijg je:

 • Aan de hand van jouw toegestuurde informatie bereid ik me voor op de training.
 • Gepersonaliseerde training van 60 minuten via Teams, één op één waar ik je meeneem in de wereld van beleggen.
 • Tijdens de training kun je zoveel vragen stellen als je maar wilt.
 • Achteraf krijg je jouw gepersonaliseerde training in je mailbox.

Na het boeken ontvang je een factuur en kunnen we een afspraak inplannen. Ik mail je op het doorgegeven e-mailadres de voorbereiding. Je kunt ook via een DM een afspraak maken.

Ik ontvang graag uiterlijk een dag van tevoren de voorbereiding.

Als vermogensadviseur in opleiding geef ik je geen officieel erkend advies. Ook geef ik absoluut geen koopadvies, dit is echt een training. Aan beleggen zitten risico's verbonden. Beleg alleen met geld dat je niet nodig hebt.