Klaar voor de eerste stappen naar een financieel vrij leven?

BEGINNEN MET BELEGGEN

Dé ultieme cursus die je in 8 modules klaarstoomt voor je eerste stappen als belegger

Jessy // Happy Rich Millenial

Lees met me mee en bedenk of jij dit bent…

Je verdient een gemiddeld salaris, je hebt een prima spaarpotje en toch ben je niet tevreden over het geld dat je bezit. Diep van binnen verlang je naar een vermogen dat groeit zodat je stapje voor stapje meer het leven kunt leiden wat je wilt leiden.

Maar actie ondernemen doe je niet en dat knaagt aan je. Je weet immers goed waar je naartoe wil, maar niet hoe je die keiharde euro’s op een verantwoorde manier belegt. Sterker nog: je kan het woord beleggen nét aan correct spellen, maar veel meer dan dat zit er niet in.

Je weet niet waar je moet beginnen, leest op iedere website weer andere informatie, hebt geen idee welke strategie je moet kiezen en waagt je al helemaal niet aan het daadwerkelijk investeren van je geld. En daar baal je van, want ergens weet je ook dondersgoed dat beleggen exact is wat jou nu te doen staat.

In feite heb je twee keuzes…

Je kunt besluiten om vast te blijven zitten in de eindeloze cirkel van twijfels over wel of niet beleggen en continu tegen dezelfde vragen aan te lopen: ‘Hoe moet ik starten met beleggen? Waar vind ik de juiste informatie? En op welke manier beleg ik verantwoord?’

of…

Je kiest ervoor om ein-de-lijk actie te ondernemen en die eerste stappen te maken in beleggen zodat je je vermogen - let op: geen garanties - laat groeien op een verantwoorde manier die bij jou past.

van loondienst naar zzp

Jij...

 • Weet dat je wilt starten met beleggen, maar hebt geen idee waar te beginnen.
 • Had starten met beleggen vorig jaar ook al op je to-do lijstje.
 • Googlet je een ongeluk naar informatie, maar ziet door de bomen het bos niet meer en begrijpt geen snars van al die ingewikkelde vakjargon.
 • Bent bang om de verkeerde stappen te zetten en wil enkel verantwoord en duurzaam beleggen.
 • Verlangt naar een financieel vrijer leven en voelt aan alles dat vandaag hét moment is om de eerste stappen te zetten.

 

Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om verantwoord en zelfverzekerd te starten met beleggen. 

welke crypto kopen

Hi, mijn naam is Jessy

Een paar jaar geleden stond ik precies waar jij nu staat. Lange tijd consumeerde ik mijn zuurverdiende geld aan kleding en koffies to go totdat ik bewuster werd van geld. Ik wilde niet langer consumeren om me goed te voelen en ook de rest van m’n leven 60 uur per week werken zag ik niet zitten. Maar hoe ik dat kon veranderen en op welke manier? Geen idee. Het enige wat ik wist was dat ik op een duurzame manier voor op de langere termijn een vermogen wilde opbouwen.

Beleggen bleek het antwoord en dus ging ik van start met het investeren van m’n geld. En in alle eerlijkheid: dat ging niet gelijk van een leien dakje. Want exact die vragen waar jij nu mee rondloopt, had ik ook. Het enige verschil tussen jou en mij is dat ik destijds niemand had die me bij de hand kon nemen. En jij wel, want met ‘Beginnen met Beleggen’ help ik jou stappen maken met beleggen en geef ik je een duwtje in de rug naar een financieel vrij leven.

Inmiddels durf ik mezelf een ervaren belegger te noemen, heb ik mijn Wft Basis en Vermogen certificaat op zak en schrijf ik vanuit die kennis en ervaring al meer dan twee jaar blogs over beleggen én geef ik - naast deze cursus -  training 1:1 training over beleggen.

Eind 2022 gaf ik een snelcursus beleggen op het BeursInside evenement in de Beurs van Berlage.

Hier ken je me van:

viva-logo
download (1)
BNR-nieuwsradio.svg-1
Logo-De-Telegraaf-400x400
noordhollands-dagblad
312064630_1236593540240839_3109585751007188835_n

Een stapsgewijze cursus die je alles geeft wat je nodig hebt en moet weten om een verantwoorde en duurzame belegger te worden

Na de cursus weet jij:

Wat beleggen écht inhoudt en dat ‘t meer is dan lukraak ergens geld in investeren.

 • Hoe je zelfstandig kunt starten met beleggen aan de hand van een helder plan en uitgewerkte doelen.
 • Welke beleggingsvorm het beste bij je past en bijdraagt aan jouw langetermijndoel.
 • Wanneer, waar en hoe je je geld moet investeren en waar je op moet letten, ook in de toekomst.
 • Je eindigt met een strategie en een concreet plan.
 • Ook eindig je met een account en een eerste aankopen.

Voor maar 95,- 75,- excl. krijg jij…

 • Heel 2023 nog toegang tot een online leeromgeving met heldere video’s en tutorials over alles wat met beleggen te maken heeft.
 • Een uitgebreid werkboek met diverse opdrachten per hoofdstuk.
 • Een compleet template voor een ijzersterk beleggingsplan.
 • Mijn Fix Your Finance sheet voor het bijhouden van je vermogensgroei.
afbeelding cursus

Je kunt veel video's en tutorials verwachten in de cursus!

Twijfel je nog? Laat me je helpen.

‘Beginnen met beleggen’ is iets voor jou als…

 • Je op zoek bent naar een cursus die je stap voor stap leert hoe je verantwoord start met beleggen en eindigt met een lange termijn strategie.
 • Je wil weten op basis van welke strategieën je kunt beleggen en welke manier het beste bij jou past op basis van jouw financiële positie en beleggersdoelen.
 • Je via video’s, een werkboek en diverse tutorials met concrete voorbeelden aan de hand genomen wordt naar een financieel vrije toekomst.
 • Je stap voor stap wil leren welke stappen je moet ondernemen om voor de lange termijn verantwoord te beleggen.

‘Beginnen met beleggen’ is niet iets voor jou als…

 • Je op zoek bent naar een cursus om snel rijk te worden.
 • Je iemand aan je zijde wil hebben die je vertelt wat je precies moet aankopen en hoeveel.
 • Alleen passief wilt luisteren en niet met de opdrachten aan de slag wilt.

Dít krijg je wanneer je start met ‘Beginnen met Beleggen’

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin je toegang hebt tot de volgende acht modules:

Intro

Wat gaan we doen en naar welk resultaat werken we toe?

Doelen & dromen

Wat is de droom? Wat is jouw beleggingsdoel? Dit gaan we concreet uitwerken. Zonder doel kun je niet gericht gaan beleggen.

De wondere wereld van beleggen

Waarom is beleggen een goed idee? Hoe werkt de markt en wat is een koers en index eigenlijk? Wat voor rendement kan je verwachten? Wat zijn de risico's?

Soorten beleggingen

Van ETF’s tot aandelen en van crypto tot obligaties, wat houdt het in? Waarom wel of niet? Hoe staan ze in verhouding tot elkaar?

De strategie

Welke beleggingsstrategieën zijn er en welke vind je passend bij je doel?

Jouw beleggingsplan

Hoe verdeel je op een verantwoorde manier je portfolio? Gebaseerd op jouw situatie en doelen. Ook ga je een bedrag bepalen.

Broker kiezen & aankoop doen

Hoe kies je een broker? Op welke manier kun je een aankoop doen? Ik laat je meerdere tutorials zien over het aankopen van een aandeel, indexfondsen en crypto (zowel kopen als staken).

Vermogen opbouwen

Ik vertel je alles om vermogen te kunnen opbouwen voor op de lange termijn, van belasting, inflatie tot pensioen.

Hoe kun je je vermogen beschermen?

Bringing it together

We gaan alle kennis samenbrengen. Hoe nu verder? Hoe kun je je portefeuille onderhouden? Wat moet je wél en niet doen?

Wanneer moet je verkopen of juist niet?

Video's

Iedere module bestaat uit meerdere video’s waarin ik je stap voor stap alles uitleg wat je moet weten om te starten met beleggen. Ik deel niet alleen informatie, maar ook visuele content, tutorials, tips en mijn eigen ervaring.

Werkboek met opdrachten

Enkel op je stoel zitten en luisteren gaat je niet bij een financieel vrijer leven brengen en dus is er werk aan de winkel. Je krijgt een werkboek aangereikt waarin je je net opgedane kennis gelijk in de praktijk brengt door het doen van diverse opdrachten.

Gratis bonus

Fix Your Finance sheet met vermogensgroei tabblad

Als bonus krijg je Mijn Fix Your Finance sheet ter waarde van €17,- bij de cursus om je vermogensgroei bij te kunnen houden. Hoe motiverend! Ook goed te gebruiken als je wilt vaststellen welk bedrag jij kunt gaan beleggen per maand.

 

afbeelding leeromgeving
Review
review cursus
review 2
7fa2ec2c-7e04-456c-b8a5-d9bce6a146ec

* In de cursus geef ik geen persoonlijk koopadvies. Je leert welke beleggingsvormen bij jou passen en wat je hier van kunt verwachten. Door de stappen te volgen ga je een plan maken op basis van jouw doelen.

 

Keer terug naar www.happyrichmillennial.com
Instagram