OVER JESSY

DSC_4882-bewerkt

"De week is voorbij gevlogen, van werken op een stoffig kantoor, in de avond Netflixen en uitkijken naar weekend. Ik denk weer: Er moet toch meer zijn dan dit? Ik wil reizen, vrijheid hebben en remote werken. Maar vooral: tijd en energie hebben."

Dit was mijn leven een jaar geleden. 

Al toen ik student was wilde ik reizen, maar ik dacht dat dit niet kon omdat ik geen geld had. Dit was mijn eerste stap naar het zoeken naar vrijheid. Kunnen gaan en staan waar ik wil. Een ander impactvol moment was tijdens mijn afstudeerstage in New York. Ik zag iedereen 60 uur werken en kapot gaan, om vervolgens het hele salaris uit te geven aan materiële zaken. Puur om je even beter te voelen. Voor mij was het heel duidelijk dat ik niet op die manier wilde leven en zo ontstond mijn interesse in het opbouwen van vermogen en geld laten werken voor op de lange termijn. Bij thuiskomst uit New York ben ik meteen begonnen met beleggen. Dit bleek een grote uitdaging.

Dag één in loondienst dacht ik al, dit gaat hem niet worden. Dit moest toch anders kunnen? Het eerste zaadje naar ondernemen was geplant, alleen had ik geen plan, kennis of idee. Dus werkte ik door. Het begrip ‘financiële vrijheid’ kwam op mijn pad. Ook begon ik me te verdiepen in passief inkomen.

Na wat gespaard te hebben besloot ik mijn huur en baan op te zeggen om op wereldreis te gaan. Daarna zou ik ‘het vast wel weten’ en een andere baan zoeken. Ik eindigde middenin de pandemie in India en was twee weken later thuis, zonder baan en huis. Maar wel met veel tijd om na te denken. Al sinds ik student ben werk ik soms voor het bedrijf van mijn vader; financieel adviseur voor ondernemers. Ondernemen vond ik zo interessant en ik wilde ook gaan ondernemen. Zodoende ben ik Happy Rich Millennial begonnen.

Daarnaast werkte ik in de financiële dienstverlening om ervaring op te doen en mijn certificaten te halen. Weer hield ik de loondienst amper vol. De vaste werktijden, korte pauzes en het gebrek aan inspiratie maakten het erg vermoeiend.

Een auto-ongeluk en relatiebreuk later zorgden voor een verplicht reflectiemoment. Wat ben ik aan het doen? Wat wil ík eigenlijk? En lééf ik echt? Het was tijd voor verandering. Ik zegde mijn baan én huur op en sinds begin 2022 ben ik uit loondienst. Momenteel ben ik aan het overwinteren in de Algarve!

Over mij

Ik heb een Bachelor Business Administration en tot eind 2021 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ook heb ik mijn Wft Basis en Vermogen certificaat. Met een Wft examen op zak mag je financieel advies geven, dat mag namelijk niet zomaar! Ook ben ik regelmatig mijn kennis aan het bijspijkeren.

Door mijn financiële kennis met coaching tools en technieken te combineren geloof ik dat ik je echt kan helpen om stappen te maken. Ik ben van mening dat beide nodig zijn om vrijheid te creëren. Vermogen opbouwen en online ondernemen vergen kennis, maar vooral de juiste mindset. Belemmerende overtuigingen houden je van het behalen van je doel. In 2022 volgde ik een coaching opleiding en NLP Practitioner. Deze tools en technieken pas ik toe in al mijn coaching!

In 2021 schreef ik columns voor het Noordhollands Dagblad over geld.

Wil jij ook een vrij leven creëren? Het moment is nu!

Zie jij jezelf als ondernemer aan het strand zitten? En elke dag met energie en plezier aan het werk gaan? Wil je je geld voor jou laten werken?

Ik coach op het gebied van vermogen opbouwen en het opzetten van een online business voor dienstverleners. Vrijblijvend kennis maken? Stuur me een DM of klik op onderstaande button en dan plannen we een gratis intake in.

Liefs, Jessy

IN DE MEDIA

BNR-nieuwsradio.svg-1
download (1)
viva-logo
nsmbl
noordhollands-dagblad
workjuice
Logo-De-Telegraaf-400x400
BIdonker-300x118

PODCAST

Volg je mij al op Instagram? Hier deel ik dagelijks tips en inspiratie! 

Disclaimer
Ik ben volgens de Wet Financieel toezicht Vermogensadviseur. De artikelen op deze website zijn mijn persoonlijke mening en kennis gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuisthedenBeleggen brengt risico met zich mee. Ik geef geen beleggingsadvies.

KVK: 82246785

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.