No Spend Challenge Augustus

Tijd voor een uitdaging! Wat is een ‘No Spend Challenge?’ Simpel, geen geld uitgeven. Ik heb vrij laat besloten om een No Spend Challenge te doen in augustus. Omdat ik minder ben gaan werken (ik ben van fulltime naar parttime baan gegaan) zal ik extra op mijn uitgaven moeten letten.

Als ik terugkijk naar de maand juli ben ik niet tevreden over mijn uitgaven. Ik geef heus niet onwijs veel geld uit maar toch nog te veel aan boodschappen, hier en daar iets to go, cosmetica of een nieuw boek. Bij elkaar opgeteld is dan toch weer een aardig bedrag. Oeps!

Zie hieronder hoe de Challenge werkt. Simpel toch? Er zijn zelfs mensen die dit een jaar doen. Maandje moet wel lukken dan lijkt me..

De regels, we gaan ervoor!

Nu denk je misschien, waarom in de zomer?! Juist in de zomer, omdat ik dan vaak niet bewust ben van alle kleine uitgaves. Of gewoon te veel leuke dingen doe. Ik hoop ook wat creatiever te worden. Bijvoorbeeld spullen lenen van iemand of leuke uitjes bedenken zoals picknicken in het park (thuis voorbereid) of naar een meer. Een fietstochtje, wandeling of thuis eten met vrienden. Er zijn super veel dingen te bedenken.

Er zijn dus meerdere redenen om een No Spend Challenge te doen:
– Natuurlijk om geld te besparen
– Bewust worden van geld dat je uitgeeft
– Creatiever worden

Doe je ook mee? Stuur me een DM op Instagram, zo kunnen we elkaar supporten! Op mijn Instagram stories zal ik laten zien hoe het gaat.

Lees ook mijn tips over minder consumeren.

Laat een reactie achter