Happy Rich Millennial – de podcast is live!

Happy Rich Millennial – de podcast gaat over het creëren van vrijheid in je leven. Ik bespreek het creëren van financiële vrijheid d.m.v. (online) ondernemen en vermogen opbouwen. Ook wordt geld in het algemeen besproken. Daarnaast gaat de podcast over zelf vrij zijn. Want je kan wel op een berg geld zitten, maar als je niet gelukkig bent of jezelf durft te zijn hoe vrij ben je dan?

https://open.spotify.com/episode/1UVksNymNwjZYw2VTBpq28?si=Zz4SSrjUQ_aMugmnHGnGOA

Deze vraag krijg ik ontzetten vaak: hoe zet je nou écht de stap om je baan op te zeggen? Ik vertel over mijn eigen proces en ik deel verschillende tips waarvan ik denk dat die je kunnen helpen.

Als gast in de Spaarpodcast vertel ik over het fulltime huizenoppassen en over ondernemen, het delen van omzet en mijn plannen om te gaan overwinteren!

Tips en suggesties zijn altijd welkom voor de podcast.

Liefs, Jessy

Laat een reactie achter