Happy Rich Millennial als spreker op de BeursInside in de Beurs van Berlage

Afgelopen vrijdag gaf ik een snelcursus beleggen op de BeursInside in de Beurs van Berlage! Mijn publiek vertelde ik over verstandig beleggen voor op de lange termijn en de allerbelangrijkste punten om op te letten. Spannend, zo een spreekdebuut maar erg genoten!

Omdat ik nog nooit voor een publiek had gesproken vond ik dit heel spannend. Ik was misselijk, had het snikheet en ik was bang dat het helemaal mis zou gaan.

Ik besloot de presentatie af te trappen met het feit dat ik meteen maar ja had gezegd op deze uitnodiging, omdat ik anders niet meer zou durven. En dat, om verder te komen, je wel eens uit je comfortzone moet. Dit zeg ik ook tegen mijn coachees. Niet leuk, maar daar zit de groei.

Door dit aan het publiek te benoemen was het ijs gebroken en was ik een stuk minder zenuwachtig. Was het perfect? Zeker niet. Hoeft ook niet. Ik ben ontzettend trots en ik kreeg positieve reacties achteraf.

Nieuwsgierig naar de uitgebreide cursus die momenteel door 32 cursisten wordt gevolgd? Lees meer hier!

Laat een reactie achter