Snel starten met online ondernemen? Kickstart Your Business online cursus staat live

De meest gestelde vraag aan mij is denk ik wel: ‘Waar begin ik als startende ondernemer?’ Dit is een terechte vraag, die ik inmiddels goed kan beantwoorden.

Beginnen met online ondernemen

Vaak zie ik dat er in het begin belangrijke stappen worden overgeslagen bij het starten van een bedrijf. Dat is heel onhandig, want dan moet je na een tijdje waarschijnlijk weer terug naar de tekentafel. Omdat je aanbod niet écht goed past bij je ideale klant bijvoorbeeld. Of omdat je een bedrijf aan het creëren bent dat eigenlijk niet helemaal bij je past. Dan ga je veel tijd verspillen.

Vergeet niet waar het om gaat: consistent klanten aantrekken. Alles wat je doet als ondernemer heeft daar mee te maken. Er is nog nooit iemand een succescolle ondernemer geworden omdat hij zo een mooi logo heeft.

Elke keer wil je jezelf weer afvragen of taak die je doet bijdraagt aan je doel: klanten aantrekken. Ik kijk bijvoorbeeld elke week hoe ik contact kan leggen met leads en hoe ik iets kan optimaliseren binnen mijn bedrijf. Als een taak daar niet mee te maken heeft, heeft het vaak niet een hoge prioriteit.

Om klanten aan te trekken moet je bedrijf een logisch geheel zijn. Het moet kloppen. Van hoe je jezelf neerzet, je aanbod, je content, tot de keuze van je ideale klant. Om een kloppend bedrijf neer te zetten wil je een proces doorlopen. Dat hoeft niet lang te duren als je weet wat belangrijk is en duidelijke vragen voor je krijgt. Geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen?

Laat mij je helpen!

Vanaf vandaag is de Kickstart Your Business als losse online cursus te koop. Deze cursus is onderdeel van het Kickstart Your Business programma en nu als DIY versie te koop. De cursus is dus al door meerdere deelnemers gemaakt, en heb ik geupdated en geoptimaliseerd. Na de vele positieve reacties van de deelnemers én de vraag of deze cursus los te koop is dacht ik: waarom niet?! De cursus is de perfecte basis om stap voor stap een kloppend bedrijf neer te zetten waarmee je klanten gaat aantrekken. Omdat het klopt met elkaar en met jou. En daarbij een mega toffe bonus!!

In deze online cursus leer je in 6 modules online ondernemen zonder tijd te verspillen, maar met concrete stappen.

Na afronding van de cursus:

 • Heb je een eigen bedrijf opgezet
 • Heb je een duidelijk stappenplan om verder te gaan met jouw bedrijf
 • Heb je een aanbod dat precies past bij je ideale klant
 • Heb je alle basiskennis over ondernemen
 • Weet je hoe je van volgers klanten maakt
 • Weet je hoe je jouw ideale klant kunt gaan aanspreken en klanten gaat aantrekken

Starten met online ondernemen stappenplan

Module 1: Jij bent nu ondernemer
In de eerste module ga je de basis van je bedrijf neerzetten. Ook leer ik je waar de prioriteiten liggen als ondernemer en welke stappen je globaal kunt gaan volgen. Daarnaast krijg je les hoe je omgaat met belemmerende overtuigingen en energielekken. In deze module leggen we de basis om een bedrijf te creeren dat bij jou en je ideale leven past zodat je dit daadwerkelijk kunt gaan waarmaken.

Module 2: De ideale klant
In deze module gaan we diep in op het neerzetten van de ideale klant. Dit is cruciaal in het succes als ondernemer en of jij je klant weet te raken. Dit gaat veel dieper dan demografische kenmerken. Ook betekent dit keuzes maken in het kiezen van je ideale klant. Daarnaast leer ik je het proces dat een klant doorloopt om bij je in te stappen. Alleen als je dit goed helder hebt kun je een passend aanbod maken en converterende content gaan schrijven. Super belangrijk dus!

Module 3: Product & strategisch productaanbod
Je kunt nog zo goed zijn als dienstverlener, maar als je aanbod niet klopt ga je niks verkopen. Ik leer je hoe je een goed product én een strategisch aanbod maakt. We kijken naar uren draaien (eg coaching of uitvoerend werk als Virtual Assistant), maar ook online producten zoals ebooks, masterclasses, trainingen en trajecten.

Module 4: Content & socials
In deze module leer je hoe je goede content kunt maken. Hoe haal je klanten uit Instagram? En via emailmarketing? Ik ga het je vertellen. Ook kijken we naar de globale strategie. Wat voor soorten content wil je plaatsen? Daarbij heb ik meerdere voorbeelden van content Instagram, video en mailmarketing toegevoegd.

Module 5: Sales & Marketing
Sales is een onderdeel van ondernemen. Best spannend, maar dit kun je leren. In deze module deel ik hoe je sales makkelijker en meer succesvol kunt maken. Hoe je een salesgesprek aanpakt. Daarbij deel ik vragen die je kunt stellen en hoe je belemmeringen kunt tackelen.

Module 6: Wat komt er praktisch gezien kijken bij ondernemen? Ik ga je vertellen over belasting, een financieel plan maken, KvK en de belangrijkse juridische zaken.

Je kunt deze modules dus gaan doorlopen en steeds een stap vooruit zetten. Je weet dus precies wat je moet gaan doen. Hoe fijn is dat?

Let op: mocht je de module 3, Product & strategisch productaanbod, als losse training hebben gekocht krijg je hiervan je geld terug.

online cursus ondernemen

Ook in de cursus:
Ik heb zo veel mogelijk praktische onderdelen toegevoegd die jij kunt gebruiken en eigen kunt gaan maken. Zo heb je een duidelijk voorbeeld en kun je snel aan de slag.

 • Checklist voor je eerste maand
 • Stappenplan ondernemen
 • Checklist productaanbod
 • Nieuw product lanceren
 • Template voor een ebook
 • Salespagina template
 • Voorbeelden voor mailings
 • Mijn beste website tips voor conversie
 • Excelbestand voor een financieel plan

De kennis die je nu opdoet over ondernemen kun je de komende jaren blijven gebruiken!!

Kickstart Your Business online cursus: tijdelijk 135,- incl:

 • 12 maanden toegang tot de leeromgeving met hierin de 6 modules. Hier vind je video’s, templates, voorbeelden en opdrachten.
 • Toegang tot de updates.
 • Werkboek.
 • Maandelijkse Q&A post in de besloten Facebook groep zodat jij je vraag kwijt kunt.
 • Bonus: ‘Advertentie opzetten voor op Facebook en Instagram.’
 • Bonus: ‘Podcast maken.’
 • EARLY BIRD BONUS T/M 7 MEI: 30 minuten coachingsessie met Jessy*.

*De tijdelijke bonus van de 30 minuten coaching kun je uiterlijk binnen 2 maanden na aankoop verzilveren. Bij aankoop ontvang je een link om de sessie in te plannen.

Dit jaar zal ik de cursus blijven uitbreiden en de prijs beetje bij beetje gaan verhogen. Je hebt een jaar toegang tot de cursus. Als je instapt krijg je toegang tot al deze updates.

En het is spannend en eng om ja te zeggen. Want wat als je niks leert? Of je andere verwachtingen had? Ik heb een niet goed = geld terug garantie omdat ik geloof in mijn cursus en aanpak. En de reacties die ik tot dusver heb gekregen hebben dit bevestigd. Daarnaast geloof ik echt dat jij dit ook kan. Jouw ideale leven creëren en doen waar je passie ligt. Hoe fantastisch zou dat zijn?

Zie ik je daar??

Vanuit Portugal, veel liefs!

Laat een reactie achter