Master your Mindset: review

Op mijn Instagram account sprak ik al even kort over dit boek Master your Mindset van Michael Pilarczyk. Dit is geen nieuw boek, maar hij werd zo geprezen dat ik zelf erg benieuwd was. Is dit boek de €20 waard? Kun je echt je mooiste leven leiden? Is mindset maakbaar? Hoe doe je dat dan?

Kort gezegd gaat het boek over je mooiste leven leiden, je mindset en een plan naar succes. Michael vertelt ook over zijn eigen leven, waarin hij zo een beetje alles heeft meegemaakt en hoe hij fouten heeft omgezet in kansen. Hij ging van arm, rijk, arm en weer rijk. Erg bijzonder om te lezen.

In het boek worden er veel vragen gesteld. Je wordt dus gedwongen te reflecteren over je eigen leven:
– Wat zou jij doen als tijd en geld geen rol spelen?
– Wat is jouw mooiste leven?
– Wat houdt je op dit moment tegen?

Eigenlijk omvat dit boek veel verschillende thema’s. Het gaat over gezondheid, voor jezelf zorgen en nagaan wat je dromen en zijn en hoe je je beste leven kunt lijden. Michael legt helder uit hoe je mindset je kan belemmeren wanneer je deze niet onder controle hebt. Daarnaast staan ook praktische opdrachten in het boek, een soort zelfanalyse. Ik heb hier pen en papier voor gepakt en ben bewust aan de slag gegaan.

Conclusie
Dit boek heeft mij echt aan het denken gezet. Er zijn veel dingen waarvan ik zeg dat ik dat ooit ga doen, of later. Bijvoorbeeld voor mezelf werken, weer in Spanje gaan wonen, gaan studeren. Maar wanneer is dat dan? En waar wacht je dan op? Eigenlijk is het leven te kort en kan er van alles gebeuren. Daarom wat je wil proberen en hier vol overtuiging vol gaan. Volgens Michael is je mind zo sterk dat het dan mogelijk is. Voor mij was dit boek het geld absoluut waard.

Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek hier. Je krijgt er geen spijt van!

1 reactie

  1. […] your mindset – Michael Pilarczyk (lees mijn review hier of bestel hier)Waarom? Een van mijn favoriete boeken. Na het lezen van dit boek heb ik onwijs veel […]

Laat een reactie achter