Happy Rich Millennial gaat uitbreiden (en dit heb jij eraan) + gratis gids

Het is alweer even geleden dat ik een update achter de schermen vanuit Happy Rich Millennial heb gegeven. Er is de laatste tijd dan ook veel gebeurd! Zo emigreerde ik officieel naar Portugal, was ik druk met mijn online business coaching bedrijf, het verbeteren van mijn Etsy shop én besloot ik Happy Rich Millennial anders aan te gaan pakken. En daar ga jij heel veel aan hebben!

Het hoofd onderwerp wordt namelijk: online inkomen voor meer vrijheid

Of dat nou passief, of een extra inkomstenstroom is naast je baan, alles helpt naar die (financiële) vrijheid. De mogelijkheden online zijn eindeloos. Ik verdien mijn inkomen volledig online vanuit verschillende bronnen. Van coaching, affiliate marketing, samenwerkingen, online producten, mijn Etsy shop tot dividend. Hoe fantastisch is dat?

Hier krijg ik dan ook altijd veel vragen over. HOE doe je dat? Ik besloot mijn krachten te bundelen met iemand die ook volledig online haar inkomen verdient en vrijheid ervaart: Chantal!

Samen met Chantal ga ik Happy Rich Millennial naar een hoger niveau tillen. Wij zijn beiden opgegroeid in hetzelfde dorp en al jaren fantaseerden wij over een leven met meer vrijheid. Inmiddels hebben wij door middel van verschillende online inkomstenstromen op een eigen manier meer vrijheid voor onszelf gecreëerd. Wij hebben beide onze eigen krachten en online expertises en besloten onze krachten te bundelen om anderen ook naar die vrijheid te helpen.

Even kort over ons:
– Chantal is een creatieve online ondernemer, NLP trainer en VA. Daarnaast heeft zij diverse online inkomstenstromen opgezet en weet zij alles van algoritmes en het optimaliseren van Etsy-shops. Chantal is weer in Nederland na een half jaar remote werken in Zuid-Afrika en heeft een huis gekocht om een thuisbasis te creëren en vanuit daar verder te werken aan nog meer inkomstenbronnen.
– Jessy is 4 jaar online ondernemer met twee bedrijven en is online business coach. Daarnaast heeft zij diverse inkomstenstromen opgezet, waaronder een goedlopende Etsy Shop. Jessy is inmiddels geëmigreerd naar Portugal voor meer vrijheid en geniet van de Portugese zon.

Wij weten inmiddels: velen dromen van online en deels passief inkomen, alleen in de praktijk blijkt dat best een uitdaging. Hoewel de mogelijkheden er zijn weten wij ook: je online inkomen staat niet in een dag en die vrijheid heb je ook niet zomaar. Maar het kan absoluut. Nú is dan ook het moment om er mee aan de slag te gaan om die stap te zetten naar meer vrijheid.

Om je een goede start te geven hebben wij een gratis gids gemaakt met 8 Passieve inkomstenstromen, zonder hoge opstartkosten.

Na het lezen van deze gids…

  • Weet jij welke vormen er zijn om een online passieve inkomstenstroom op te bouwen. En nee, het gaat niet alleen over affiliate marketing of een cursus verkopen.
  • Beschik jij over de kennis die ervoor zorgt dat je weet wat jij moet doen om een passieve inkomstenstroom op te bouwen.
  • En kun je een keuze maken uit een passieve inkomstenstroom die het beste bij jou past!
  • Voel je vertrouwen om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.
  • Weet je precies wat jij kunt doen om meer financiële vrijheid te creëren!

Klik op de afbeelding om de gids gratis te downloaden:

Meer lezen?

Zo genereer je een passief inkomen met Etsy dankzij online producten
FIRE: Het pad naar financiële onafhankelijkheid en vroeg pensioen
Beleggen met weinig geld? Het is mogelijk en wel op deze manieren

Laat een reactie achter